TEKSTIILIMYYNTIMME UUDISTUU !

Viimeistelemme parasta aikaa uutta Online myymäläämme josta voit ostaa suoraan yli 6000 tuotteen valikoimasta kaikki mainos-, työ-, urheilu- ja yritysasusteet ainutlaatuisen edullisiin maahantuojan nettohintoihin !

Myymälä avautuu heinäkuun 2019 loppuun mennessä. Myymälän julkaisuun asti voit tutustua tuotevalikoimaamme hintoineen ja varastotilanteineen alla olevasta linkistä:

PRINTWEAR e-katalogi

 


Pinssit > Mallinnukset


Mallinnukset

- Teemme veloituksetta 2 ja 3D mallinnukset pinsseistä -

Tarvitsemme vain idean josta lähteä liikkeelle. Esim. ajatuksia siitä mihin tarkoitukseen pinssit tulevat, mitä elementtejä siinä pitää olla ja mahdollisesti koko ja muoto. Tärkeää on myös muistaa että pinssistä ei tule liian suuri vaan että se säilyttää korumaisen olemuksensa.

Joillakin asiakkailla on valmis luonnos jonka pohjalta on hyvä aloittaa toteutus. Jos digitaalinen malli ei riitä, voimme teettää valmistajalla myös mallikappaleen. Tilauksen ollessä vähintään 500 kpl teemme sen veloituksetta. Jos määrä on pienempi, veloitamme ainoastaan mallin työkalun ja rahdin omakustannushinnan, EUR 50,00 - 100,00.

HUOM. jos teetämme mallikappaleen ja tilaus on mallikappaleen mukainen, hyvitämme työkalun osuuden lopullisen tilauksen laskussa!

 

Esimerkki digitaalisesta mallinnuksesta:

Lopullinen tuote:

 

​​

 
 

"Business in Gentleman Spirit"

Powered by Aava 3