TEKSTIILIMYYNTIMME UUDISTUU !

Viimeistelemme parasta aikaa uutta online myymäläämme josta voit ostaa suoraan kaikki mainos-, työ-, urheilu- ja yritysasusteet ainutlaatuisen edullisiin hintoihin - ilman määrärajoituksia. Toimitamme tarvittaessa vaikka vain 1 tuotteen painatuksella! Toivomme saavamme sivut valmiiksi heinäkuun alussa. Toivomme kärsivällisyyttä ja annamme mielellämme tietoja tuotteista joko sähköpostilla tai puhelimitse!

 


Liikelahjat > Pinssit

Pinssien valmistusprosessi


Vaihe 1
Aluksi tehdään muotti jonka avulla stanssataan kuvio metalliin. Kuvion koholle jäävien reunaviivojen sisään maalataan pinssin eri värit.

Vaihe 2
Pinssi trimmataan muotoonsa.

Vaihe 3
Jos valmistettavana on perinteinen pinssi, juotetaan taustalle perhoslukon vastakappaleet, yleensä yksi joskus kaksi (kuvassa). Taustalle voidaan myös stanssata tekstiä tai esim. juokseva numerointi.

Vaihe 4
Ensimmäinen väri, keltainen lisätään. Tämän jälkeen pinssi uunitetaan. Kaikki värit sekoitetaan jauheesta täsmälleen Pantone® värijärjestelmän mukaan. Jokainen väri lisätään yksitellen joskus jopa suurennuslasia apuna käyttäen.

Vaihe 5
Toinen väri musta lisätään ja pinssi uunitetaan taas.

Vaihe 6
Seuraavaksi lisätään ruskea ja pinssi uunitetaan kolmannen kerran.

Vaihe 7
Yllämainittu prosessi toistetaan niin monta kertaa kuin pinssissä on eri värejä.

Vaihe 8
Lopuksi pinssi hiotaan ja puhdistetaan ja metalli saa kromi, kulta tai matta mustan pinnoitteen ja hyvin usein vielä epoxy lasitteen.


 
 

"Business in Gentleman Spirit"

Powered by Aava 3