PRINTWEAR 

- Euroopan laajin varastovalikoima mainostekstiilejä!

  • Yli 100 tuotemerkkiä - meiltä löydät alan parhaat ja arvostetuimmat brändit.

  • NYT JO YLI 6.000 ERILAISTA TUOTETTA ! - valikoimassa on uskomaton määrä mainos- ja yritystekstiilejä sekä työ- ja ammattiasuja.

  • 100.000 tuotevariaatiota - tuotteita on kaiken ikäisille ja kokoisille ja värejä ja malleja löytyy varmasti jokaiseen makuun

  • 10 miljoonaa tuotetta jatkuvasti varastossa - poikkeuksellisen suuri kapasiteetti takaa tuotteiden nopean saatavuuden !

  • Nopeat toimitukset - tuotteet saamme Suomeen normaalisti 3-5 työpäivässä luotettavilla UPS:n kuriiripalveluilla ja tarvittaessa Express toimituksilla jopa 1-2 päivässä!

  • Painatukset tuotteisiin teemme ammattitaidolla ja pitkällä, vuosikymmenten kokemuksella. Ja nopeasti - saat tarvittaessa painetut tuotteet vaikka "saman tien", parissa päivässä!

 

Klikkaa suoraan koko valikoimaan:

Printwear® Online katalogi


Uudet PRINTWEAR teemakuvastot 2020. Tutustu!

PRINTWEAR® -valikoimasta löydät aina helposti oikeat mainostekstiilit !

Jos et ole varma sopivasta tuotteesta, meiltä voi aina kysyä neuvoa koska tuotteita on kieltämättä ... VALTAVASTI. 100 BRÄNDIÄ, yli 6000 ERILAISTA TUOTETTA !

Tekstiilejä vauva-asuista urheilutekstiileihin - työasuista business pukeutumiseen !

Asiakaskuntamme on monipuolinen:
YKSITYISHENKILÖITÄ, KAVERIPORUKOITA, SEUROJA, JÄRJESTÖJÄ JA YHDISTYKSIÄ SEKÄ PIENIÄ JA SUURIA YRITYKSIÄ!
Tuotevalikoimamme on poikkeuksellisen laaja ja hintamme erittäin edulliset. Lisäksi saat meiltä ASIANTUNTEVAA, ALAN PARASTA JA LUOTETTAVINTA PALVELUA SEKÄ TUOTTEISTA ETTÄ TEKSTIILIEN PAINATUKSISTA. KOKEMUKSELLA JOTA MUILTA EI LÖYDY!

Painatuksella tai ilman, minimitilauserä on vain 1 kpl !

Kaiken kokoiset tilaukset voidaan toteuttaa!

Myös pienet määrät, jopa yksittäiskappaleet ovat tervetulleita. Painatuksella tai ilman. Pienten painatusmäärien toteutus joko yksilöllisellä logo- / tekstipainatuksella tai digipainatuksella mm. fotorealistisella värikuvalla.

Nopeat toimitukset - ilman painatusta jopa alle viikossa ja painatuksellakin 2-4 vkoa!

Me joustamme kun tarvitaan!

Tuotteet saamme keskusvarastolta normaalisti n. 1 viikossa. Jos aikataulu on erityisen kiireellinen, saamme tuotteet jopa 2 päivässä Express -toimituksena (lisäveloitus aina tapauskohtainen)! Ja painatukset voimme tehdä vaikka "saman tien", heti kun saamme tuotteet painoomme !

Euroopan laajimmasta tuotevalikoimasta on vara valita!

Tästä linkistä pääset Englanninkieliselle sivustolle katalogi.printwear.fi josta näet eri tuotteiden kaikki värivaihtoehdot, määriin perustuvat hinnat (+ rahti 15,90 / tilaus ja alv. 24%) sekä realiaikaisen varastotilanteen.

Jos jokin koko tai väri on tilapäisesti päässyt loppumaan, näet millä viikolla tuotetta on tulossa taas varastoon.

Lisäksi tulee rahti Saksasta Suomeen (UPS Standard, 15,90 + alv.). Mikäli tilausmäärä ylittää hinnastossa mainitun kokonaisen laatikon määrän (Carton Unit), veloitamme rahtikuluja kaikkiaan vain yhden laatikon verran (15,90 + alv.) !


Jos tarvitset tuotteisiin painatuksia on valittavanasi eri vaihtoehtoja:

  • Voit painattaa tekstiilit meillä. Pyydä tarjous !
  • Voit teettää painotyön myös muualla, esim. nykyisin käyttämässäsi tekstiilipainossa tai brodeeraamossa jonne voimme lähettää tilaamasi tuotteet vaikka suoraan Euroopan keskusvarastolta.
  • Voit myös tilata meiltä valmiit siirtokuvat tekstiileille ja prässätä ne tuotteisiin lämpöprässin avulla. Näin voit aina tarvittaessa painaa juuri haluamasi määrän tuotteita. Nopeasti ja vaivattomasti. Me opetamme kuinka kaikki tapahtuu ! Pelkistetysti voikin sanoa:

SIIRTOKUVA + LÄMPÖPRÄSSI = TEKSTIILIPAINO


Meiltä voit ostaa edullisesti lämpöprässin ! Painoala esim. 38 x 38 cm, hinta alle 400,- ! Tarkan "päivän hinnan" saat ottamalla meihin yhteyttä!

Lämpöprässillä voit prässätä logot omiin mainos- ja työasuihin. Sillä voit myös prässätä logoja ja muita siirtokuvia muille yrityksille, tutuille tai tuntemattomille, ja tienata sillä tai jopa aloittaa kokonaan uuden tuottoisan liiketoiminnan! 

 

Jos haluat tietää lisää tuotteista ja painamisesta, ota yhteys! Meillä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja autamme mielellämme ja annamme lisätietoja ja vinkkejä jotta löytäisit parhaat mahdolliset vaihtoehdot omiin tarpeisiisi.

Ota yhteys -lomake

Asiakaspalvelu puh. 040 8384 047 (varmimmin 10.00 - 15.00)

Sähköposti: info@printfantasy.eu

"Business in Gentleman Spirit"

Powered by Aava 3