TÄRKEITÄ PRINTWEAR -VALIKOIMAAN LIITTYVIÄ TILAUSOHJEITA!

  • MALLI- JA NÄYTEKAPPALEET: malli- ja näytekappaleita meillä ei valitettavasti ole mahdollista tuotteiden, värien ja kokojen suuresta määrästä johtuen pitää Suomessa vaan tilaamme ne Saksan keskusvarastosta ja laskutamme niistä normaalisti mutta annamme 15% suuruisen näytealennuksen tuotteen 1 kpl:een listahinnasta. Alennus koskee vain yhtä (1) tuotetta / tuotenumero. Näytteitä tilaamme keskusvarastolta saman aikaisesti kuin muitakin tuotteita joten toimitusaika vaihtelee 4-8 työpäivän välillä. HUOM. näytelähetyksistä emme veloita erikseen rahtikuluja Suomeen koska näytteet tulevat muiden tilausten mukana!

  • SOVITUSKAPPALEET: sovituskappaleita voimme toimittaa etukäteen halutusti mikäli tuotteet ja koot tulevat sisältymään lopulliseen tilaukseen. Emme siis ota sovitus- ja näytekappaleita takaisin vaan veloitamme niistä. Jos tuotteisiin tulee painatuksia, pyydämme toimittamaan sovituskappaleet painoomme hyvissä ajoin ennen koko tilatun erän painatusta. Mikäli sovituskappaleet eivät sisälly lopulliseen tilaukseen, veloitamme niistä normaalisti vähennettynä 1 kappaleesta / tuotenumero näytealennuksen 15%. Tällöin niitä ei tarvitse palauttaa!

  • Tuotelinkitykset johtavat katalogi.printwear.fi -sivustolle jossa kaikille tuotteille löytyy haluttua väriruutua painamalla määriin perustuvat hinnat kyseiselle värille (alv. 0%) ja realiaikaiset varastosaldot. Sivustolta löytyvillä filttereillä voit lisäksi tarkentaa ja yksilöidä hakujasi.

  • Mikäli jokin koko on tilapäisesti päässyt loppumaan, on rivillä merkintä millä viikolla tuotetta odotetaan taas tulevan varastoon.

  • Hintoihin lisätään alv. 24% ja ne ovat vapaasti varastossamme Porvoossa Työpajatie 38, 06150 Porvoo. HUOM. mikäli tuotteisiin ei tule meidän toimesta painatuksia, voimme tilata tuotteet suoraan tilaajalle tai tilaajan osoittamalle yritykselle UPS kuriiritoimituksena!

  • Voit pyytää tarjouksen painatuksista meiltä joko puh. 040 8384 047 tai "Ota yhteys" -lomakkeella!

  • Keskimääräiset toimitusajat painatuksella ovat n. 2-3 vkoa ja ilman painatusta n. 1-2 vkoa.

  • Tarkemmat toimitusehdot mm. maksuehdoista löydät "Toimitusehdot" -sivultamme.


 

 

"Business in Gentleman Spirit"

Powered by Aava 3