NÄYTE- JA SOVITUSKAPPALEET:

  • MALLI- JA NÄYTEKAPPALEET: malli- ja näytekappaleita meillä ei valitettavasti ole mahdollista tuotteiden, värien ja kokojen suuresta määrästä johtuen pitää Suomessa vaan tilaamme ne Saksan keskusvarastosta ja laskutamme niistä normaalisti mutta annamme 15% suuruisen näytealennuksen tuotteen 1 kpl:een listahinnasta. Alennus koskee vain yhtä (1) tuotetta / tuotenumero. Näytteitä tilaamme keskusvarastolta saman aikaisesti kuin muitakin tuotteita joten toimitusaika vaihtelee 4-8 työpäivän välillä. HUOM. näytelähetyksistä emme veloita erikseen rahtikuluja Suomeen koska näytteet tulevat muiden tilausten mukana!

  • SOVITUSKAPPALEET: sovituskappaleita voimme toimittaa etukäteen halutusti mikäli tuotteet ja koot tulevat sisältymään lopulliseen tilaukseen. Jos tuotteisiin tulee painatuksia, pyydämme toimittamaan sovituskappaleet painoomme hyvissä ajoin ennen koko tilatun erä painatusta. Mikäli sovituskappaleet eivät sisälly lopulliseen tilaukseen, veloitamme niistä vähennettynä näytealennus 15%. Tällöin niitä ei tarvitse palauttaa!

YLEISET TOIMITUSEHDOT:

  • Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. (24%).
  • Kuljetuksista pääkaupunkiseudulle perimme kuriiritoimituksista 30,00 + alv., Postilla tai Matkahuollolla toimitettavista lähetyksistä tariffien mukaan + alv.
  • Lähetämme kaikista tilauksista aina tilausvahvistuksen sähköpostilla.
  • Painatuksista lähetämme aina oikovedoksen ennen varsinaista painotyötä.

MAKSUEHDOT:

  • Yksityishenkilöiltä, seuroilta, yhdistyksiltä sekä uusilta, meille entuudestaan tuntemattomilta asiakkailta joilla ei ole laskutussopimusta kanssamme, edellytämme ennakkomaksua. Saatuamme tavaran toimittajalta vahvistuksen siitä että tavara on toimitusvaiheessa ja/tai valmis painettavaksi, lähetämme tilaajalle sähköpostilla laskun. 3-5 päivän kuluttua siitä kun suoritus näkyy tilillämme, saamme tilatut tuotteet varastoomme jonka jälkeen painamme ne välittömästi ja toimitamme edelleen asiakkaalle.

  • Ainoastaan tiliasiakkaillemme toimitamme laskulle 7 pv netto. Jos haluat maksaa tilauksen laskulla, pyydämme ilmoittamaan siitä meille tilauksen yhteydessä ja toimittamaan LY tunnuksen etukäteen. Pidätämme oikeuden luottotietojen tarkistukseen tarvittaessa. Muut kuin edellämainitut maksutavat ja -ajat aina erillisen sopimuksen mukaan.

  • HUOM. käytössämme ei ole verkkolaskutusta (e-lasku), ainoastaan "perinteinen" laskuformaatti jonka lähetämme sähköpostilla tai postissa!


"Business in Gentleman Spirit"

Powered by Aava 3